TENDA S105 V2 10/100 MBPS 5 PORT SWITCH (13482)

0,00
Marka : TENDA
İndirim Oranı : %9 İndirim
Fiyat : 340,72 TL(KDV Dahil)
İndirimli : 309,74 TL(KDV Dahil)
Toplam Stok Adedi : 50

Tenda S105 10-100 MBPS 5 Port Switch Özellikler

Tenda 5 portlu Ethernet Switch S105 aileler, ofisler, yurtlar vb. için özel olarak tasarlanmış bir masaüstü switch' tir. Tam çift yönlü hızı 200Mbps'ye kadar çıkabilen 5 adet 10/100Mbps ağ hızına sahip otomatik anlaşma portuyla ışık hızında internet erişimi sağlar. Tak çalıştır tasarımı sayesinde kurulumu hızlı ve kolaydır. İster teknoloji meraklısı ister acemi bir kullanıcı olun S105'in kurulumu herkes için son derece kolay ve hızlıdır, zaman alıcı işlemler gerektirmez. Masaüstü tipi veya duvara monte seçeneğiyle Tenda S105 son derece kompakt tasarıma sahiptir. Dilediğiniz yere koyabilirsiniz, dolaşım esnekliği sunar. Bilgisayar, yazıcı, akıllı TV'ler, NAS, akıllı oyun konsolu ve IP kameralarla uyumlu Tenda S105, ev ağınızdan en iyi ve eğlenceli şekilde yararlanmanızı sağlar.


 Tenda S105V 5 Port Ethernet Switch

Tenda Soho Switch

İster küçük bir ofis ister home ofis olsun hepimiz internette gezinmeyi keyifli hale getirmeyi, ağımıza daha fazla Ethernet portu bağlamanın yenilikçi yollarını keşfetmeyi isteriz. Tenda S105 ağınızı genişletmenize yardımcı olarak tüm ihtiyaçlarınızı karşılar.

 Tenda 5 port ethernet switch

Tak ve Çalıştır Kullanım

İster teknoloji meraklısı ister acemi bir kullanıcı olun S105'in kurulumu herkes için son derece kolay ve hızlıdır, zaman alıcı işlemler gerektirmez. S105 ile internet kurulumu yapmak ve internetin keyfine varmak artık herkes için çok kolay.


 Tenda 5 port switch özellikleri

Veri kaybı yaşamadan ışık hızında ağ

Sakla ve ilet modu sayesinde MAC adresleri otomatik olarak öğrenir ve günceller. İstikrarlı ve ışık hızında WiFi performansı sağlamak için verileri kayba uğramadan uzun mesafeler arasında iletebilir.

Küçük ve Zarif

S105 şık görünümlü ve küçüktür. Masada veya zeminde çok yer kaplamaz. S105'i dilediğiniz yere koyabilirsiniz. Kompakt tasarımıyla dolaşım esnekliği sunar. Kubbe şeklinde plastik kasa içindedir. Masaüstünüzün görüntüsünü hiçbir şekilde bozmaz. WiFi kullanım amacının yanı sıra dekoratif olarak da şık bir görünüme sahiptir.

 tenda 5 port soho switch

Temel Özellikler

  • 5 adet 10/100Mbps ağ hızında otomatik anlaşma RJ45 portuna sahiptir, bu sayede mümkün olan en hızlı bağlantıyı sunar.
  • IEEE802.3,IEEE802.3u,IEEE802.3X standardıyla uyumludur.
  • 5 adet LED göstergesi bağlantı durumunu gösterir.
  • 10/100Mbps ağ hızında tam çift yönlü ve yarım çift yönlüdür.
  • Sakla ve ilet moduyla uyumludur.
  • MAC adreslerini otomatik olarak öğrenir ve günceller.
  • IP kameraya bağlanabilir.
  • Tak çalıştır özelliktedir, konfigürasyon gerektirmez.
  • Masaüstü kurulum seçeneğinin yanı sıra duvara monte edilebilir.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR