SUNUP ÇİFT BÖLMELİ BANYO SABUN KUTUSU (20467)

0,00
Fiyat : 73,18 TL(KDV Dahil)
Toplam Stok Adedi : 1

Sunup Çift Bölmeli Banyo Sabun Kutusu Özellikleri



Sunup Çift Bölmeli Banyo Sabun Kutusu, banyo düzeninizi organize etmek ve sabunları kolayca erişilebilir tutmak için mükemmel bir çözümdür. Bu şık ve pratik sabun kutusu, tasarımıyla banyonuza zarafet katar. Hem fonksiyonel hem de estetik açıdan tasarlanmıştır.


Fonksiyonellik ve Tasarım

Bu sabun kutusu, flip tasarımı sayesinde sadece sabunları saklamakla kalmaz, aynı zamanda banyonuza modern bir dokunuş katarken pratik bir dekoratif öğe olarak da işlev görür. Gizli tasarımıyla şık bir görünüm sunar ve banyonuzun düzenini artırır.


Ayrıca, çekmece tipi gider kapağı sayesinde sabunlarınız doğal olarak kurur, böylece yüzeyde sızıntı yapmaz ve sabunlarınızın ömrünü uzatır. Dayanıklı ve sağlam malzemeden yapılmıştır, böylece uzun yıllar boyunca kullanılabilir.


Kullanım Kolaylığı

Bu sabun kutusu, pratik kullanımıyla öne çıkar. Kendinden yapışkanlı askı tasarımı sayesinde duvara kolayca monte edilebilir, böylece banyonuzun düzenini korurken yerden tasarruf sağlar. Ayrıca, geniş kapasitesi ile aynı anda 2 sabunu tutabilir, böylece ihtiyaç duyduğunuz her an elinizin altında olur.


Özellikler

  • Malzeme: Dayanıklı sert plastik
  • Boyutlar: 25,5 x 4,5 x 10 cm

Paket İçeriği

  • 1 x Çift bölmeli banyo sabun kutusu

Banyonuzun düzenini sağlamak ve sabunlarınızı düzenli tutmak için Sunup Çift Bölmeli Banyo Sabun Kutusu'nun mükemmel bir seçenek olduğunu keşfedin.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR