Çok Amaçlı Airfryer Kablo Sarma Aparatı 2 Adet (MT1105)

0,00
Marka : CMT
Fiyat : 21,60 TL(KDV Dahil)
Toplam Stok Adedi : 2417

Özellikler:

1. Sizi küçük mutfak aletlerinin dağınık kablolarını açmaktan veya düzenlemekten kurtarır. Tüm mutfak ekipmanları temiz ve organize kablolarınızı koruyun.

2. Cihaz kablolarını tek elle kolayca sarmanıza izin verir. 

3. Kablo tutucu güvenilir kauçuktan yapılmıştır, dayanıklı ve kolayca deforme olmaz. 

4. Yaygın olarak kahve makineleri, meyve sıkacakları, karıştırıcılar, airfrey, tost makineleri ve mutfak aletlerinin kablo dağınıklığını toparlamak için kullanılır.

Boyutu: 103*28mm

Renk : Siyah

Paket içeriği : 2 Adet Çok Amaçlı Airfryer Kablo Sarma Aparatı 


Etiketler
Çok Amaçlı, Çok Amaçlı Airfryer, Çok Amaçlı Airfryer Kablo, Çok Amaçlı Airfryer Kablo Sarma, Çok Amaçlı Airfryer Kablo Sarma Aparatı, Çok Amaçlı Airfryer Kablo Sarma Aparatı 2, Çok Amaçlı Airfryer Kablo Sarma Aparatı 2 Adet, Çok Amaçlı Airfryer Kablo Sarma Aparatı Adet, Çok Amaçlı Airfryer Kablo Sarma 2, Çok Amaçlı Airfryer Kablo Sarma 2 Adet, Çok Amaçlı Airfryer Kablo Sarma Adet, Çok Amaçlı Airfryer Kablo Aparatı, Çok Amaçlı Airfryer Kablo Aparatı 2, Çok Amaçlı Airfryer Kablo Aparatı 2 Adet, Çok Amaçlı Airfryer Kablo Aparatı Adet, Çok Amaçlı Airfryer Kablo 2, Çok Amaçlı Airfryer Kablo 2 Adet, Çok Amaçlı Airfryer Kablo Adet, Çok Amaçlı Airfryer Sarma, Çok Amaçlı Airfryer Sarma Aparatı, Çok Amaçlı Airfryer Sarma Aparatı 2, Çok Amaçlı Airfryer Sarma Aparatı 2 Adet, Çok Amaçlı Airfryer Sarma Aparatı Adet, Çok Amaçlı Airfryer Sarma 2, Çok Amaçlı Airfryer Sarma 2 Adet, Çok Amaçlı Airfryer Sarma Adet, Çok Amaçlı Airfryer Aparatı, Çok Amaçlı Airfryer Aparatı 2, Çok Amaçlı Airfryer Aparatı 2 Adet, Çok Amaçlı Airfryer Aparatı Adet, Çok Amaçlı Airfryer 2, Çok Amaçlı Airfryer 2 Adet, Çok Amaçlı Airfryer Adet, Çok Amaçlı Kablo, Çok Amaçlı Kablo Sarma, Çok Amaçlı Kablo Sarma Aparatı, Çok Amaçlı Kablo Sarma Aparatı 2, Çok Amaçlı Kablo Sarma Aparatı 2 Adet, Çok Amaçlı Kablo Sarma Aparatı Adet, Çok Amaçlı Kablo Sarma 2, Çok Amaçlı Kablo Sarma 2 Adet, Çok Amaçlı Kablo Sarma Adet, Çok Amaçlı Kablo Aparatı, Çok Amaçlı Kablo Aparatı 2, Çok Amaçlı Kablo Aparatı 2 Adet, Çok Amaçlı Kablo Aparatı Adet, Çok Amaçlı Kablo 2, Çok Amaçlı Kablo 2 Adet, Çok Amaçlı Kablo Adet, Çok Amaçlı Sarma,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR