POWERWAY MAXRON MBT9 WIRELESS BLUETOOTH KABLOSUZ KULAKLIK (24314)

0,00
Marka : POWERWAY
İndirim Oranı : %9 İndirim
Fiyat : 375,41 TL(KDV Dahil)
İndirimli : 341,28 TL(KDV Dahil)
Toplam Stok Adedi : 25

Powerway Maxron MBT9 Wireless Bluetooth Kablosuz Kulaklık Özellikleri

Powerway Maxron MBT9 Wireless Bluetooth Kablosuz Kulaklık

Harika Bir Ses Deneyimi

Powerway Maxron MBT9 Kablosuz Bluetooth Kulaklık, mükemmel ses kalitesi ile sizi etkileyebilir. Kristal netliğinde ses ve güçlü baslar sayesinde müziğin tadını çıkarın.

Kompakt ve Şık Tasarım

Ürün, benzersiz ve zarif bir tasarıma sahiptir. Kompakt boyutu sayesinde her yere rahatlıkla taşınabilir ve şıklığı ile dikkat çeker.

Hediyeli Silikon Kılıf

Powerway Maxron MBT9 ile birlikte gelen silikon kılıf, kulaklığınızı korur ve taşıma esnasında güvenliğini sağlar. Bu hediye ile ürününüzü daha uzun süre kullanabilirsiniz.

Sorunsuz Kablosuz Bağlantı

Bluetooth teknolojisi sayesinde kolayca bağlanabilirsiniz. Kablosuz özgürlüğün tadını çıkarın ve müziğinizi kablosuz olarak dinleyin.

Powerway Maxron MBT9 Wireless Bluetooth Kablosuz Kulaklık

  • Kristal netliğinde ses kalitesi
  • Kompakt ve taşınabilir tasarım
  • Hediyeli silikon kılıf
  • Kablosuz özgürlük

Powerway Maxron MBT9, müzikseverler ve teknoloji tutkunları için mükemmel bir seçenektir. Kaliteli ses, şık tasarım ve pratik kullanımı ile sizi etkileyecek. Şimdi satın alarak kablosuz müziğin tadını çıkarın.


Kutu İçeriği

  • 1 x Powerway Maxron MBT9
  • 1 x Şarj Makinesi
  • 1 x Kullanım Klavuzu & Garanti Belgesi
  • 1 x Silikon Kılıf
Etiketler
POWERWAY, POWERWAY MAXRON, POWERWAY MAXRON MBT9, POWERWAY MAXRON MBT9 WIRELESS, POWERWAY MAXRON MBT9 WIRELESS BLUETOOTH, POWERWAY MAXRON MBT9 WIRELESS BLUETOOTH KABLOSUZ, POWERWAY MAXRON MBT9 WIRELESS BLUETOOTH KABLOSUZ KULAKLIK, POWERWAY MAXRON MBT9 WIRELESS BLUETOOTH KULAKLIK, POWERWAY MAXRON MBT9 WIRELESS KABLOSUZ, POWERWAY MAXRON MBT9 WIRELESS KABLOSUZ KULAKLIK, POWERWAY MAXRON MBT9 WIRELESS KULAKLIK, POWERWAY MAXRON MBT9 BLUETOOTH, POWERWAY MAXRON MBT9 BLUETOOTH KABLOSUZ, POWERWAY MAXRON MBT9 BLUETOOTH KABLOSUZ KULAKLIK, POWERWAY MAXRON MBT9 BLUETOOTH KULAKLIK, POWERWAY MAXRON MBT9 KABLOSUZ, POWERWAY MAXRON MBT9 KABLOSUZ KULAKLIK, POWERWAY MAXRON MBT9 KULAKLIK, POWERWAY MAXRON WIRELESS, POWERWAY MAXRON WIRELESS BLUETOOTH, POWERWAY MAXRON WIRELESS BLUETOOTH KABLOSUZ, POWERWAY MAXRON WIRELESS BLUETOOTH KABLOSUZ KULAKLIK, POWERWAY MAXRON WIRELESS BLUETOOTH KULAKLIK, POWERWAY MAXRON WIRELESS KABLOSUZ, POWERWAY MAXRON WIRELESS KABLOSUZ KULAKLIK, POWERWAY MAXRON WIRELESS KULAKLIK, POWERWAY MAXRON BLUETOOTH, POWERWAY MAXRON BLUETOOTH KABLOSUZ, POWERWAY MAXRON BLUETOOTH KABLOSUZ KULAKLIK, POWERWAY MAXRON BLUETOOTH KULAKLIK, POWERWAY MAXRON KABLOSUZ, POWERWAY MAXRON KABLOSUZ KULAKLIK, POWERWAY MAXRON KULAKLIK, POWERWAY MBT9, POWERWAY MBT9 WIRELESS, POWERWAY MBT9 WIRELESS BLUETOOTH, POWERWAY MBT9 WIRELESS BLUETOOTH KABLOSUZ, POWERWAY MBT9 WIRELESS BLUETOOTH KABLOSUZ KULAKLIK, POWERWAY MBT9 WIRELESS BLUETOOTH KULAKLIK, POWERWAY MBT9 WIRELESS KABLOSUZ, POWERWAY MBT9 WIRELESS KABLOSUZ KULAKLIK, POWERWAY MBT9 WIRELESS KULAKLIK, POWERWAY MBT9 BLUETOOTH, POWERWAY MBT9 BLUETOOTH KABLOSUZ, POWERWAY MBT9 BLUETOOTH KABLOSUZ KULAKLIK, POWERWAY MBT9 BLUETOOTH KULAKLIK, POWERWAY MBT9 KABLOSUZ, POWERWAY MBT9 KABLOSUZ KULAKLIK, POWERWAY MBT9 KULAKLIK, POWERWAY WIRELESS,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR