SUNUP SİLİKON TAŞINABİLİR KATLANABİLİR PRATİK BARDAK (20479)

0,00
Marka : OEM
İndirim Oranı : %9 İndirim
Fiyat : 87,44 TL(KDV Dahil)
İndirimli : 79,49 TL(KDV Dahil)
Toplam Stok Adedi : 50

Sunup Slikon Taşınabilir Katlanabilir Pratik Bardak Özellikleri



Sunup Slikon Taşınabilir Katlanabilir Pratik Bardak, her zaman yanınızda bulundurabileceğiniz ve keyifle kullanabileceğiniz bir üründür.


Sağlıklı ve Dayanıklı

%100 gıda sınıfı silikondan üretilen bu bardak, BPA içermez ve paslanmaz çelik bardak halkası ve plastik bardak kapağı ile tamamlanır. Kolay temizlenir ve yeniden kullanılabilir.


Taşıması Kolay

Katlanabilir tasarımı sayesinde sadece 1,2 cm kalınlığa ulaşan bu bardak, yer tasarrufu sağlar. Cebinize koyabilir veya el ipi ile sırt çantanıza asabilirsiniz.


Mükemmel Performans

Silikon altlık ile kolay açılır ve daha sağlam bir şekilde yerleştirilir. Metal çerçeve şeklini korur ve tutmayı ve içmeyi kolaylaştırır. Kapağı sıkıca kapatarak tozu uzak tutabilirsiniz.


Geniş Kapasite

250 ml kapasiteli bu bardak, sıcak ve soğuk içecekler için idealdir. Sıcaklık aralığı -50°C ila 200°C'dir.


Çok Yönlü Kullanım

Katlanabilir, küçük ve hafif olan bu bardak, fırçalamak için bardak veya çay fincanı, kamp için içecek bardağı gibi birçok farklı amaçla kullanılabilir.


Ürün Özellikleri

  • Malzeme: %100 gıda sınıfı silikon
  • BPA içermez
  • Kapasite: 250 ml
  • Sıcaklık aralığı: -50°C ila 200°C
  • Katlandığında kalınlık: 1,2 cm

Paket İçeriği

  • 1 x Sunup Slikon Taşınabilir Katlanabilir Pratik Bardak
Etiketler
SLİKON, SLİKON TAŞINABİLİR, SLİKON TAŞINABİLİR KATLANABİLİR, SLİKON TAŞINABİLİR KATLANABİLİR PRATİK, SLİKON TAŞINABİLİR KATLANABİLİR PRATİK BARDAK, SLİKON TAŞINABİLİR KATLANABİLİR BARDAK, SLİKON TAŞINABİLİR PRATİK, SLİKON TAŞINABİLİR PRATİK BARDAK, SLİKON TAŞINABİLİR BARDAK, SLİKON KATLANABİLİR, SLİKON KATLANABİLİR PRATİK, SLİKON KATLANABİLİR PRATİK BARDAK, SLİKON KATLANABİLİR BARDAK, SLİKON PRATİK, SLİKON PRATİK BARDAK, SLİKON BARDAK, TAŞINABİLİR, TAŞINABİLİR KATLANABİLİR, TAŞINABİLİR KATLANABİLİR PRATİK, TAŞINABİLİR KATLANABİLİR PRATİK BARDAK, TAŞINABİLİR KATLANABİLİR BARDAK, TAŞINABİLİR PRATİK, TAŞINABİLİR PRATİK BARDAK, TAŞINABİLİR BARDAK, KATLANABİLİR, KATLANABİLİR PRATİK, KATLANABİLİR PRATİK BARDAK, KATLANABİLİR BARDAK, PRATİK, PRATİK BARDAK, BARDAK, SUNUP, SUNUP SİLİKON, SUNUP SİLİKON TAŞINABİLİR, SUNUP SİLİKON TAŞINABİLİR KATLANABİLİR, SUNUP SİLİKON TAŞINABİLİR KATLANABİLİR PRATİK, SUNUP SİLİKON TAŞINABİLİR KATLANABİLİR PRATİK BARDAK, SUNUP SİLİKON TAŞINABİLİR KATLANABİLİR BARDAK, SUNUP SİLİKON TAŞINABİLİR PRATİK, SUNUP SİLİKON TAŞINABİLİR PRATİK BARDAK, SUNUP SİLİKON TAŞINABİLİR BARDAK, SUNUP SİLİKON KATLANABİLİR, SUNUP SİLİKON KATLANABİLİR PRATİK, SUNUP SİLİKON KATLANABİLİR PRATİK BARDAK, SUNUP SİLİKON KATLANABİLİR BARDAK, SUNUP SİLİKON PRATİK, SUNUP SİLİKON PRATİK BARDAK, SUNUP SİLİKON BARDAK, SUNUP TAŞINABİLİR, SUNUP TAŞINABİLİR KATLANABİLİR, SUNUP TAŞINABİLİR KATLANABİLİR PRATİK, SUNUP TAŞINABİLİR KATLANABİLİR PRATİK BARDAK, SUNUP TAŞINABİLİR KATLANABİLİR BARDAK, SUNUP TAŞINABİLİR PRATİK, SUNUP TAŞINABİLİR PRATİK BARDAK, SUNUP TAŞINABİLİR BARDAK, SUNUP KATLANABİLİR, SUNUP KATLANABİLİR PRATİK, SUNUP KATLANABİLİR PRATİK BARDAK, SUNUP KATLANABİLİR BARDAK, SUNUP PRATİK, SUNUP PRATİK BARDAK, SUNUP BARDAK, SİLİKON, SİLİKON TAŞINABİLİR, SİLİKON TAŞINABİLİR KATLANABİLİR, SİLİKON TAŞINABİLİR KATLANABİLİR PRATİK, SİLİKON TAŞINABİLİR KATLANABİLİR PRATİK BARDAK, SİLİKON TAŞINABİLİR KATLANABİLİR BARDAK, SİLİKON TAŞINABİLİR PRATİK, SİLİKON TAŞINABİLİR PRATİK BARDAK, SİLİKON TAŞINABİLİR BARDAK, SİLİKON KATLANABİLİR, SİLİKON KATLANABİLİR PRATİK, SİLİKON KATLANABİLİR PRATİK BARDAK, SİLİKON KATLANABİLİR BARDAK, SİLİKON PRATİK, SİLİKON PRATİK BARDAK, SİLİKON BARDAK,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR