SUNUP TAŞINABİLİR ŞİŞME SAÇ YIKAMA HAVZASI (22184)

0,00
Marka : OEM
İndirim Oranı : %9 İndirim
Fiyat : 184,38 TL(KDV Dahil)
İndirimli : 167,61 TL(KDV Dahil)
Toplam Stok Adedi : 50

Sunup Taşınabilir Şişme Saç Yıkama Havzası Özellikleri


Aile büyüklerimiz, çocuklarımız ve bakım ihtiyacı olan sevdiklerimiz için tasarlanan Sunup Taşınabilir Şişme Saç Yıkama Havzası, saç bakımını kolaylaştırarak günlük hayatı daha konforlu hale getirir. Özellikle yaşlılar, çocuklar, hamile kadınlar, engelliler veya yaralı bireyler için ideal bir çözümdür.

  • Taşınabilir Şişirilebilir Baş Yastığı: Saç bakımınızı daha rahat hale getirmek için tasarlanan şişirilebilir baş yastığı, suyun kafadan girmesini engeller ve akraba veya hastaların saçlarına daha etkili bir şekilde bakım yapmanıza yardımcı olur.
  • Hızlı Şişirme ve Kolay Saklama: Yüksek kaliteli PVC malzemesi sayesinde hızlı şişirme ve kolay kullanım sağlar. Taşınabilir olması, lavaboya ihtiyaç duymadan saç bakımınızı gerçekleştirmenizi mümkün kılar. Kuruduktan sonra ise kolayca saklanabilir.
  • Yumuşak ve Rahat: Şampuan havzası, ailenizi rahat ve huzurlu hissettirmek için tasarlanmıştır. Saçlarınızı yıkamak için eğilmeye gerek kalmaz, bu da tekerlekli sandalye kullananlar veya sınırlı hareket kabiliyeti olan kişiler için idealdir.
  • Su Kaybı Yok: Baş desteği sayesinde, şampuan sırasında su kaybını önler. Baş, boyun ve omuzlara destek sağlar, banyo veya lavabo kullanımını daha rahat hale getirir.

Teknik Özellikler:

  • Ürün Türü: Şişme Lavabo
  • Renk: Siyah
  • Ölçüler: 60 x 38 x 5 cm.
  • Malzeme: PVC
  • Miktar: 1 adet

Paket İçeriği:

1 adet Sunup Taşınabilir Şişme Saç Yıkama Havzası

Saç bakımınızı kolaylaştıran bu pratik ürünle, sevdiklerinizin günlük yaşamlarını daha konforlu hale getirin. Sipariş vererek, aileniz için kaliteli bir saç bakım deneyimi sunun!

Sunup Taşınabilir Şişme Saç Yıkama Havzası

Etiketler
TAŞINABİLİR, TAŞINABİLİR ŞİŞME, TAŞINABİLİR ŞİŞME SAÇ, TAŞINABİLİR ŞİŞME SAÇ YIKAMA, TAŞINABİLİR ŞİŞME SAÇ YIKAMA HAVZASI, TAŞINABİLİR ŞİŞME SAÇ HAVZASI, TAŞINABİLİR ŞİŞME YIKAMA, TAŞINABİLİR ŞİŞME YIKAMA HAVZASI, TAŞINABİLİR ŞİŞME HAVZASI, TAŞINABİLİR SAÇ, TAŞINABİLİR SAÇ YIKAMA, TAŞINABİLİR SAÇ YIKAMA HAVZASI, TAŞINABİLİR SAÇ HAVZASI, TAŞINABİLİR YIKAMA, TAŞINABİLİR YIKAMA HAVZASI, TAŞINABİLİR HAVZASI, ŞİŞME, ŞİŞME SAÇ, ŞİŞME SAÇ YIKAMA, ŞİŞME SAÇ YIKAMA HAVZASI, ŞİŞME SAÇ HAVZASI, ŞİŞME YIKAMA, ŞİŞME YIKAMA HAVZASI, ŞİŞME HAVZASI, SAÇ YIKAMA, SAÇ YIKAMA HAVZASI, SAÇ HAVZASI, YIKAMA, YIKAMA HAVZASI, HAVZASI, SUNUP, SUNUP TAŞINABİLİR, SUNUP TAŞINABİLİR ŞİŞME, SUNUP TAŞINABİLİR ŞİŞME SAÇ, SUNUP TAŞINABİLİR ŞİŞME SAÇ YIKAMA, SUNUP TAŞINABİLİR ŞİŞME SAÇ YIKAMA HAVZASI, SUNUP TAŞINABİLİR ŞİŞME SAÇ HAVZASI, SUNUP TAŞINABİLİR ŞİŞME YIKAMA, SUNUP TAŞINABİLİR ŞİŞME YIKAMA HAVZASI, SUNUP TAŞINABİLİR ŞİŞME HAVZASI, SUNUP TAŞINABİLİR SAÇ, SUNUP TAŞINABİLİR SAÇ YIKAMA, SUNUP TAŞINABİLİR SAÇ YIKAMA HAVZASI, SUNUP TAŞINABİLİR SAÇ HAVZASI, SUNUP TAŞINABİLİR YIKAMA, SUNUP TAŞINABİLİR YIKAMA HAVZASI, SUNUP TAŞINABİLİR HAVZASI, SUNUP ŞİŞME, SUNUP ŞİŞME SAÇ, SUNUP ŞİŞME SAÇ YIKAMA, SUNUP ŞİŞME SAÇ YIKAMA HAVZASI, SUNUP ŞİŞME SAÇ HAVZASI, SUNUP ŞİŞME YIKAMA, SUNUP ŞİŞME YIKAMA HAVZASI, SUNUP ŞİŞME HAVZASI, SUNUP SAÇ, SUNUP SAÇ YIKAMA, SUNUP SAÇ YIKAMA HAVZASI, SUNUP SAÇ HAVZASI, SUNUP YIKAMA, SUNUP YIKAMA HAVZASI, SUNUP HAVZASI,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR