SUNUP ÇOK FONKSİYONLU HASTA ÇEVİRME APARATI (22179)

0,00
Marka : SUNUP
İndirim Oranı : %9 İndirim
Fiyat : 538,88 TL(KDV Dahil)
İndirimli : 489,89 TL(KDV Dahil)
Toplam Stok Adedi : 10

Sunup Çok Fonksiyonlu Hasta Çevirme Aparatı Özellikleri


Kolay kullanımı ve çok yönlü özellikleri ile Sunup Çok Fonksiyonlu Hasta Çevirme Aparatı, hastayı hızlı ve güvenli bir şekilde yeniden konumlandırmak için tasarlanmıştır. Bu cihaz, basınç ülserlerini önlemek ve hasta bakımındaki yaralanma riskini azaltmak amacıyla kullanılabilmektedir. Bir kişi tarafından kullanılabilir ve zamandan tasarruf sağlar. Evlerde, hastanelerde ve bakım evlerinde rahatlıkla kullanılabilecek ergonomik bir tasarıma sahiptir.


Rehabilitasyon egzersizleri için ideal olan bu hasta çevirme cihazı, hastanın basit yatak istirahati egzersizleri yapmasına ve omurgayı düzeltmesine yardımcı olabilir. Hasta, bacaklarını dönen matın üzerine yerleştirir ve yan yana sallanarak uzun süreli yatak istirahatinin neden olduğu kas atrofisini önleyebilir.


Yüksek kaliteli malzemelerden üretilen Sunup Hasta Çevirme Aparatı, EPE inci sünger, narin ve yumuşak bir kullanım sunar. Deforme olması kolay değildir ve 200 kg'den daha ağır bir gövdeyi destekleyebilir. Belli bir yumuşaklık derecesi, yaşlıların bacaklarında yaralanma veya rahatsızlık riskini azaltabilir. Su geçirmez PU deri yüzeyi, nemin önlenmesine yardımcı olur ve yaşlıların sağlığını korur.


Çıkarılabilir ve temizlenebilir dış kılıf, kullanımı kolay hale getirir. Kirlendiğinde giysileri/çarşafları koyarken, vücudu silerken, çocuk bezlerini değiştirirken veya tencereyi atılım bakımı için yerleştirirken rahatça kullanılabilir.


Ergonomik tasarımı, hastaların vücut pozisyonlarını kolayca değiştirmelerine ve yatak istirahati rehabilitasyon egzersizleri yapmalarına yardımcı olabilir. Hasta rotasyon yardım cihazı, uzuv motor disfonksiyonu, kraniyotomi veya spinal cerrahi sonrası hastalar, obez hastalar, engelliler ve uzun süre felçli ve yatalak yaşlılar için uygundur.


Detaylar:

  • Çok fonksiyonlu: Geri dönüş yardımı, rehabilitasyon egzersizi için yatak istirahati, vücudu ovmak, kıyafet değişimi, çocuk bezi değiştirme, havza yerleştirme.
  • Hemşirelik personeli üzerindeki baskıyı azaltırken, hastaları kaldırma yaralanmalarından korur ve yatak yaralarını önler.
  • Her iki tarafta, kolayca çekilebilen, yaşlıların dönmesi için uygun olan iki tutamak bulunmaktadır.
  • PU deri malzeme, su geçirmez ve kir tutmaz.
  • İnci pamuğun iç çekirdeği iyi mukavemete, yüksek yoğunluğa, güçlü taşıma kapasitesine ve deformasyona sahip değildir.
  • Fermuar tasarımı kolayca çıkarılabilir ve temizlenebilir.

Özellikler:

  • Adı: Hasta Döndürme Aparatı
  • Malzeme: Deri + Yüksek Elastik Enjeksiyon Süngeri
  • Boyut: 48cm × 40cm × 15cm

Paket Listesi:

  • 1 x Hasta Döndürme Aparatı

Sunup Çok Fonksiyonlu Hasta Çevirme Aparatı

Etiketler
ÇOK FONKSİYONLU, ÇOK FONKSİYONLU HASTA, ÇOK FONKSİYONLU HASTA ÇEVİRME, ÇOK FONKSİYONLU HASTA ÇEVİRME APARATI, ÇOK FONKSİYONLU HASTA APARATI, ÇOK FONKSİYONLU ÇEVİRME, ÇOK FONKSİYONLU ÇEVİRME APARATI, ÇOK FONKSİYONLU APARATI, ÇOK HASTA, ÇOK HASTA ÇEVİRME, ÇOK HASTA ÇEVİRME APARATI, ÇOK HASTA APARATI, ÇOK ÇEVİRME, ÇOK ÇEVİRME APARATI, ÇOK APARATI, FONKSİYONLU, FONKSİYONLU HASTA, FONKSİYONLU HASTA ÇEVİRME, FONKSİYONLU HASTA ÇEVİRME APARATI, FONKSİYONLU HASTA APARATI, FONKSİYONLU ÇEVİRME, FONKSİYONLU ÇEVİRME APARATI, FONKSİYONLU APARATI, HASTA, HASTA ÇEVİRME, HASTA ÇEVİRME APARATI, HASTA APARATI, ÇEVİRME, ÇEVİRME APARATI, APARATI, SUNUP, SUNUP ÇOK, SUNUP ÇOK FONKSİYONLU, SUNUP ÇOK FONKSİYONLU HASTA, SUNUP ÇOK FONKSİYONLU HASTA ÇEVİRME, SUNUP ÇOK FONKSİYONLU HASTA ÇEVİRME APARATI, SUNUP ÇOK FONKSİYONLU HASTA APARATI, SUNUP ÇOK FONKSİYONLU ÇEVİRME, SUNUP ÇOK FONKSİYONLU ÇEVİRME APARATI, SUNUP ÇOK FONKSİYONLU APARATI, SUNUP ÇOK HASTA, SUNUP ÇOK HASTA ÇEVİRME, SUNUP ÇOK HASTA ÇEVİRME APARATI, SUNUP ÇOK HASTA APARATI, SUNUP ÇOK ÇEVİRME, SUNUP ÇOK ÇEVİRME APARATI, SUNUP ÇOK APARATI, SUNUP FONKSİYONLU, SUNUP FONKSİYONLU HASTA, SUNUP FONKSİYONLU HASTA ÇEVİRME, SUNUP FONKSİYONLU HASTA ÇEVİRME APARATI, SUNUP FONKSİYONLU HASTA APARATI, SUNUP FONKSİYONLU ÇEVİRME, SUNUP FONKSİYONLU ÇEVİRME APARATI, SUNUP FONKSİYONLU APARATI, SUNUP HASTA, SUNUP HASTA ÇEVİRME, SUNUP HASTA ÇEVİRME APARATI, SUNUP HASTA APARATI, SUNUP ÇEVİRME, SUNUP ÇEVİRME APARATI, SUNUP APARATI,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR