POWERMASTER DUVAR LAMBASI 4LÜ SET SOLAR APLİK (21533)

0,00
İndirim Oranı : %9 İndirim
Fiyat : 678,59 TL(KDV Dahil)
İndirimli : 616,90 TL(KDV Dahil)
Toplam Stok Adedi : 10

Powermaster Solar Aplik Duvar Lambası 4'lü Set Özellikleri

Dış mekan güneş lambaları, yolunuzu aydınlatarak daha güvenli bir atmosfer sağlar ve aynı zamanda gece manzarasına zarif bir ışık katkısı yapar. Powermaster solar aplik duvar apliği, otomatik sensörü sayesinde gece geldiğinde otomatik olarak yanar ve gün doğduğunda otomatik olarak kapanır, böylece enerji verimliliği sağlar. Bahçe, teras, yol kenarı gibi dış mekan alanlarınızda mükemmel bir aydınlatma çözümü sunar.


Teknik Özellikler:

  • Malzeme: ABS, PC
  • Aydınlatma Süresi: Yaklaşık 8 saat (tam şarjlı)
  • Şarj Süresi: Yaklaşık 6 saat
  • Güneş Paneli: 2V/150mA
  • Aydınlatma Rengi: Gün Işığı
  • Güç Kaynağı: Güneş Enerjisi
  • Boyutları: 90 x 55 x 26mm

Güneş enerjili ışıklar, çevre dostu ve enerji tasarruflu bir tasarıma sahiptir. Solar lambalar, bahçe, havuz kenarı, çimenlik, teras, yol kenarı gibi her dış mekan duvar lambası ihtiyacınızı karşılamak için idealdir.


Paket İçeriği:

  • 4 x Solar Duvar Lambası
  • 8 x Vida
  • 8 x Dübel

Dış mekan güneş duvar lambaları, kolay kurulum, uzun ömür ve enerji tasarruflu kullanımıyla dış mekan aydınlatma ihtiyaçlarınızı karşılamak için tasarlanmıştır.

Powermaster Solar Aplik Duvar Lambası 4'lü Set

Etiketler
POWERMASTER, POWERMASTER DUVAR, POWERMASTER DUVAR LAMBASI, POWERMASTER DUVAR LAMBASI 4LÜ, POWERMASTER DUVAR LAMBASI 4LÜ SET, POWERMASTER DUVAR LAMBASI 4LÜ SET SOLAR, POWERMASTER DUVAR LAMBASI 4LÜ SET SOLAR APLİK, POWERMASTER DUVAR LAMBASI 4LÜ SET APLİK, POWERMASTER DUVAR LAMBASI 4LÜ SOLAR, POWERMASTER DUVAR LAMBASI 4LÜ SOLAR APLİK, POWERMASTER DUVAR LAMBASI 4LÜ APLİK, POWERMASTER DUVAR LAMBASI SET, POWERMASTER DUVAR LAMBASI SET SOLAR, POWERMASTER DUVAR LAMBASI SET SOLAR APLİK, POWERMASTER DUVAR LAMBASI SET APLİK, POWERMASTER DUVAR LAMBASI SOLAR, POWERMASTER DUVAR LAMBASI SOLAR APLİK, POWERMASTER DUVAR LAMBASI APLİK, POWERMASTER DUVAR 4LÜ, POWERMASTER DUVAR 4LÜ SET, POWERMASTER DUVAR 4LÜ SET SOLAR, POWERMASTER DUVAR 4LÜ SET SOLAR APLİK, POWERMASTER DUVAR 4LÜ SET APLİK, POWERMASTER DUVAR 4LÜ SOLAR, POWERMASTER DUVAR 4LÜ SOLAR APLİK, POWERMASTER DUVAR 4LÜ APLİK, POWERMASTER DUVAR SET, POWERMASTER DUVAR SET SOLAR, POWERMASTER DUVAR SET SOLAR APLİK, POWERMASTER DUVAR SET APLİK, POWERMASTER DUVAR SOLAR, POWERMASTER DUVAR SOLAR APLİK, POWERMASTER DUVAR APLİK, POWERMASTER LAMBASI, POWERMASTER LAMBASI 4LÜ, POWERMASTER LAMBASI 4LÜ SET, POWERMASTER LAMBASI 4LÜ SET SOLAR, POWERMASTER LAMBASI 4LÜ SET SOLAR APLİK, POWERMASTER LAMBASI 4LÜ SET APLİK, POWERMASTER LAMBASI 4LÜ SOLAR, POWERMASTER LAMBASI 4LÜ SOLAR APLİK, POWERMASTER LAMBASI 4LÜ APLİK, POWERMASTER LAMBASI SET, POWERMASTER LAMBASI SET SOLAR, POWERMASTER LAMBASI SET SOLAR APLİK, POWERMASTER LAMBASI SET APLİK, POWERMASTER LAMBASI SOLAR, POWERMASTER LAMBASI SOLAR APLİK, POWERMASTER LAMBASI APLİK, POWERMASTER 4LÜ,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR