SUNUP FITNESS KUM TORBASI (24275)

0,00
Marka : SUNUP
Fiyat : 555,98 TL(KDV Dahil)
Toplam Stok Adedi : 1

Sunup Fitness Kum Torbası Özellikleri



Sunup Fitness Kum Torbası, hem yetişkinlerin hem de çocukların keyifle egzersiz yapabileceği ve stres atabileceği mükemmel bir üründür.


Hızlı Dönüş ve Yumuşaklık

Kalın PVC malzemeden üretilen şişirilebilir kum torbası, Hızlı dönüş özelliği sayesinde boks antrenmanları için idealdir. Yumuşak yapısı ise güvenli bir kullanım deneyimi sunar.


Güvenli ve Dayanıklı

Sağlam PVC malzeme, güvenlik ve dayanıklılığı garanti eder. Ayrıca, boks kum torbasının iç kısmı yumuşak kauçuk malzeme ile doldurularak ekstra güvenlik sağlanmıştır.


Kolay Kullanım

Kum torbasının alt kısmını açarak su veya kum ile doldurabilirsiniz. Doldurma işlemi sayesinde ağırlık kazanan kum torbası, yere sağlam bir şekilde oturur.


Fitness ve Stres için Mükemmel

Şişirilebilir kum torbaları, fitness ve stres atma egzersizleri için idealdir. Koordinasyon ve esnekliği geliştirirken, kalori yakımına ve strese azaltmaya yardımcı olur. Ayrıca, el-göz koordinasyonunu geliştirir. Taekwondo antrenmanları için de kullanılabilir.


Pratik ve Güvenli

Antrenman sütunu katlanarak saklanabilir. Bu sayede pratiklik sağlar. Yumuşak yapısı sayesinde çocukların boks antrenörü gözetiminde kullanımı için de uygundur. Hiçbir yaralanma riski olmadığı için güvenle kullanılabilir. Kalori yakarken stresten de arınmanızı sağlayan bu ürün, sevdikleriniz için de mükemmel bir hediye seçeneği olabilir.


Özellikler

  • Taşınabilir; dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerde kullanılabilir.
  • Malzeme: PVC
  • Şişme yüksekliği: 150cm

Paket İçeriği

  • 1 x Sunup Şişirilebilir Boks Torbası
  • 1 x Şişirme pompası
  • 1 x Şişirme hortumu

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR