SUNUP GÜZELLİK MASKESİ İÇİN AYNALI PRATİK SEBZE SOYUCU (24274)

0,00
Marka : SUNUP
İndirim Oranı : %9 İndirim
Fiyat : 32,31 TL(KDV Dahil)
İndirimli : 29,38 TL(KDV Dahil)
Toplam Stok Adedi : 50

Sunup Güzellik Maskesi İçin Pratik Aynalı Sebze Soyucu Özellikleri


  • Tanım : Güzellik Maskesi İçin Sebze Soyucu
  • Malzeme : ABS plastik, Paslanmaz çelik, Ayna
  • Akan suyun altında veya bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz.
  • Gıda sınıfı paslanmaz çelik bıçaktan ve aynadan yapılmış olup, korozyona dayanıklı, paslanmaz ve keskindir.
  • Kalemtıraş tasarımı ile kaplama ve servis tabaklarını süslemek için idealdir.
  • Boyut : 8*5*4.5 Cm
  • Ağırlık : 53.95 Gr.
  • Kaliteli, Uzun ömürlü kullanım
  • Model : 24274

Sunup Guzellik Maskesi İcin Sebze Dilimleyici


Ürün Hakkında

  • Yemek Dekorasyonu : Kalemtıraş tasarımı ile yemeğiniz için kendi başınıza güzel süslemeler yapabilirsiniz. Garnitürler, kaplama ve servis tabaklarını süslemek için idealdir.
  • Paslanmaz ve Dayanıklı Malzeme : Mutfak soyucu, yüksek kaliteli paslanmaz çelik bir bıçağa, ABS malzeme bir dış tasarıma ve paslanmaya karşı dayanıklı bir aynaya sahiptir. Yiyecekleri soymak daha kolay ve daha hızlıdır.
  • Geniş Kullanım Alanı : Bu çok işlevli sebze soyucu sadece sebzelerinizi soymak için değil, aynı zamanda onları kağıt inceliğinde dilimler halinde kesmek için de kullanılabilir. Ultra ince dilimleri yüzünüzde güzellik maskesi olarak kullanabilirsiniz.
  • Kolay Temizlenebilir : Yiyecek soyucunun temizlenmesi kolaydır. Akan su altında veya bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz. Çekmeceye konulabilir ve ekstra yer kaplamaz.

Sunup Guzellik Maskesi İcin Sebze Dilimleyici

Etiketler
SUNUP, SUNUP GÜZELLİK, SUNUP GÜZELLİK MASKESİ, SUNUP GÜZELLİK MASKESİ İÇİN, SUNUP GÜZELLİK MASKESİ İÇİN AYNALI, SUNUP GÜZELLİK MASKESİ İÇİN AYNALI PRATİK, SUNUP GÜZELLİK MASKESİ İÇİN AYNALI PRATİK SEBZE, SUNUP GÜZELLİK MASKESİ İÇİN AYNALI PRATİK SEBZE SOYUCU, SUNUP GÜZELLİK MASKESİ İÇİN AYNALI PRATİK SOYUCU, SUNUP GÜZELLİK MASKESİ İÇİN AYNALI SEBZE, SUNUP GÜZELLİK MASKESİ İÇİN AYNALI SEBZE SOYUCU, SUNUP GÜZELLİK MASKESİ İÇİN AYNALI SOYUCU, SUNUP GÜZELLİK MASKESİ İÇİN PRATİK, SUNUP GÜZELLİK MASKESİ İÇİN PRATİK SEBZE, SUNUP GÜZELLİK MASKESİ İÇİN PRATİK SEBZE SOYUCU, SUNUP GÜZELLİK MASKESİ İÇİN PRATİK SOYUCU, SUNUP GÜZELLİK MASKESİ İÇİN SEBZE, SUNUP GÜZELLİK MASKESİ İÇİN SEBZE SOYUCU, SUNUP GÜZELLİK MASKESİ İÇİN SOYUCU, SUNUP GÜZELLİK MASKESİ AYNALI, SUNUP GÜZELLİK MASKESİ AYNALI PRATİK, SUNUP GÜZELLİK MASKESİ AYNALI PRATİK SEBZE, SUNUP GÜZELLİK MASKESİ AYNALI PRATİK SEBZE SOYUCU, SUNUP GÜZELLİK MASKESİ AYNALI PRATİK SOYUCU, SUNUP GÜZELLİK MASKESİ AYNALI SEBZE, SUNUP GÜZELLİK MASKESİ AYNALI SEBZE SOYUCU, SUNUP GÜZELLİK MASKESİ AYNALI SOYUCU, SUNUP GÜZELLİK MASKESİ PRATİK, SUNUP GÜZELLİK MASKESİ PRATİK SEBZE, SUNUP GÜZELLİK MASKESİ PRATİK SEBZE SOYUCU, SUNUP GÜZELLİK MASKESİ PRATİK SOYUCU, SUNUP GÜZELLİK MASKESİ SEBZE, SUNUP GÜZELLİK MASKESİ SEBZE SOYUCU, SUNUP GÜZELLİK MASKESİ SOYUCU, SUNUP GÜZELLİK İÇİN, SUNUP GÜZELLİK İÇİN AYNALI, SUNUP GÜZELLİK İÇİN AYNALI PRATİK, SUNUP GÜZELLİK İÇİN AYNALI PRATİK SEBZE, SUNUP GÜZELLİK İÇİN AYNALI PRATİK SEBZE SOYUCU, SUNUP GÜZELLİK İÇİN AYNALI PRATİK SOYUCU, SUNUP GÜZELLİK İÇİN AYNALI SEBZE, SUNUP GÜZELLİK İÇİN AYNALI SEBZE SOYUCU, SUNUP GÜZELLİK İÇİN AYNALI SOYUCU, SUNUP GÜZELLİK İÇİN PRATİK, SUNUP GÜZELLİK İÇİN PRATİK SEBZE, SUNUP GÜZELLİK İÇİN PRATİK SEBZE SOYUCU, SUNUP GÜZELLİK İÇİN PRATİK SOYUCU, SUNUP GÜZELLİK İÇİN SEBZE, SUNUP GÜZELLİK İÇİN SEBZE SOYUCU, SUNUP GÜZELLİK İÇİN SOYUCU,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR